Tr.ump Jep Paralajmërimin e Papritur / Pas largimit nga Presidenca, paraqitet për herë të parë….

Pas largimit nga Shtëpia e Bardhë, duket se D.onald Tr.umop po shijon pasionet e tij të vjetra. Pikërisht një ditë pas largimit nga shtëpia më e përfolur në gjithë botën, Tr.ump u shfaq duke luajtur golf.

Ai ka filluar jetën e tij të re si banor në Florida dhe tashmë ka dalë në kursin e golfit, pasioni i tij më i madh.

Nga tryeza e restorantit privat “Trump Golf Club”, ai u shpreh: “Ne do të bëjmë diçka, por jo për momentin”. Ky ishte komenti i parë i bërë nga biznesmeni që pasi Joe Biden mori detyrën si president i SH.B.A-së.