Joe Biden dhe Boris Johnson / Japin Premtimin e Madh para BOTËS….

Kryeministri britanik, Boris Johnson dhe presidenti ame.rikan Joe Biden, janë zotuar më 23 janar për thellim të lidhjeve në mes të dyja shteteve dhe të bashkëpunojnë në lutfimin e ndryshimeve klimatike.

Në bisedën e tyre të parë telefonike, prej kur Biden ka marrë pozitën e presidentit, Johnson ka përgëzuar Bidenin, është thënë në një deklaratë nga zyra e kryeministrisë britanike.

Aty është thënë edhe se të dy liderët kanë gatishmëri për “të the.lluar aleancën e ngushtë në mes të kombeve tona”…