Khabib i dërgon Mesazhin e F.ortë McGregorit / “Kjo është çfarë ndodhë kur….”

Pas hum.bjes se Conor McGregorit sot ne ora te hershme te mengjesit nga ana e ame.rikanit Dustin Piorer, nuk mungoi edhe replika e kampionit ne penzion Khabib Nurmagomedov.

Ai i dergoi nje mesazh te f.orte irlandezit duke i thene: “Kjo eshte ajo cfare ndodhe kur e ndryshon ekipin, i br.aktis partneret qe te bene ty kampion dhe stervitesh me femije te vegjel, shume larg realitetit.”