Presidenti Serb, Vuçiç në èthè / “Shqiptarët po na Kèrc.ènojnè me Shqipërine e Madhe”….

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, deklaroi se pret që f0rcat që do të insist0jnë në bashkimin me Shqipërinë do t’i fitojnë zgj.edhjet e përgjithshme në Kosovë dhe pastaj pret që do të pas0jë presi0ni mbi Serbinë për ta njohur Kosovën si shtet të pavarur.

“Haradinaj është një njeri i rr.ez1kshëm. Ai e tha këtë sepse Kurti ka nevojë për një parti shqiptare për ta bërë shumicën dhe Haradinaj po bën p.resi0n që ajo parti të jetë ai, dhe që ai të zgjidhet president i Kosovës. Do të vinte ajo, koalicioni për një Shqipëri të M.adhe. Dhe pastaj ata do të fillojnë të na shan.tazh0jnë me një Shqipëri të Madhe dhe do të thonë se nëse doni ta ndalim këtë, njiheni Kosovën. Me atë ide të huajt do të vijnë tek ne”, tha Vuçiq në TV Prva të Serbisë.