Greqia dhe Franca në bashkëpunim kun.dër Turqisë / Bëhen gati 18 avionë L.uftàràkë për kr.izën në Mesdhe….

Greqia të hënën nënshkroi një marrëveshje për të blerë 18 avionë lutfarakë Rafale nga Franca, duke vendosur më tej një partneritet me Parisin në një atmosferë tesnioni me Turqinë.

Shuma e transaksionit është rreth 2.5 miliardë euro dhe përfshin dorëzimin e 12 avionëve të përdorur Rafale të F.orcës Ajrore Franceze dhe gjashtë Rafale të rinj të prodhuar nga Dassault Aviation.