Kjo Nuk P.ritej / Presidenti Kinez Parala.jmëron Botën për një ‘L.uftè të Ftohtë’ të Re….

Më pak se një javë pasi Joe Biden u bë president i Shteteve të Bash.kuara, Presidenti kinez, Xi, duket se ka dërguar një paralajmërim në lidhje me vazhdimin e politikës së SH.B.A ndaj Kinës, e cila është bërë rivali i saj numër një, veçanërisht në tregti dhe teknologji. Regjimi kinez ka veçanërisht fr1kë se Biden dëshiron të bashkojë perëndimorët ndaj Kinës.

“Ndërtimi i klaneve ose fillimi i një “lutfe të ftohtë” të re, ref.uzimi, këcrënimi ose firkësimi, imp.onimi i ndarjes, thy3rja e zinxhirëve të furnizimit ose san.ksi0neve për të pr0v0kuar iz.olimin, vetëm do ta shtyjnë botën në ndarje dhe madje edhe në k0nfr0ntim. Dhe përb.allja do të na çojë në një rrugë pa krye,” paralajmëroi Xi.