LAJMI FUNDIT / Kreu i Diyanetit D.ënoi S.ulmin ndaj Xhamisë në Danimarkë….

Kreu i Entit për Çështje Fetare të Turqisë (Diyanet) Ali Erbas dënoi sul.min ndaj xhamisë në qytetin Aabenraa në Danimarkë. Në mesazhin e postuar në llogarinë e tij në Twitter Ali Erbas tha: “Unë d.ënoj me f.orcë sulmin e neveritshëm ndaj xhamisë në qytetin Aabenraa në Danimarkë. Ne presim që të marrin fund aktivitetet e grupeve r.ac.iste me mentalitete is.lamofobe, të cilat po shtohen dita-ditës në Perëndim dhe që autorët e tyre të sillen para drejtësisë sa më shpejt të jetë e mundur”.