LAJMI ZI / Nd.ahet nga Jeta Pediatrja nga Mitrovica….

Dr.Sanije Shala-Demiri është nd.arë nga j.eta. “Dr. Shala-Demiri ka qenë sp.ecialiste e pediatrisë, dhe i ka shërbyer pacientëve pranë Sp.italit të përgjithshëm në Mitrovicë. Ishte mj.eke e përkushtuar ndaj profesionit të saj.

Oda e Mjekëve të Kosovës, i shpreh ngu.shëllimet më të sinqerta familjarëve, miqve dhe kolegëve të saj.”, thuhet në njoftimin e OMK-së.