Joe Biden i dërgon Mesazhin e F.ortë Putinit / “Menjëherë të përmbushet kërkesa jonë sepse ju do të jeni arsyeja e ….”

Administrata e Presidentit të SH.B.A Joe Biden i ka bërë thi.rrje Rusisë që menjëherë të l.irojë liderin e opozitës Alexei Navalny dhe mbështetësit e tij të cilët u arr3stuan gjatë një pr0teste në Moskë të Shtunën.

“Ne u bëjmë thi.rrje autoriteteve ruse të lirojnë të gjithë të arr3stuarit për ushtrimin e të drejtave të tyre dhe të kërkojnë lirimin e menjëhershëm dhe të pakushtëzuar të Alexei Navalny,” u citua nga zëdhënësi i Shtëpisë së Bardhë Jen Psaki të thoshte nga The Independent.