LAJMI FUNDIT / Izraeli Merr Vendimin e Madh për….

Aeroporti kryesor ndërkombëtar i Izraelit do të mb.yllet pothuajse plotësisht për javën e ardhshme, pasi qeveria ndaloi të gjitha fluturimet hyrëse nga linjat ajrore jo-izraelite, në një përpj.ekje për të nda.luar hyrjen në vend të varianteve të reja të k0r0navi.rus.it.

Masat hynë në fuqi në mesnatë dhe do të zgjasin deri më 31 janar, sipas një deklarate të përbashkët nga zyra e kryeministrit dhe Ministria e Shëndetësisë të dielën.