Presidenti Kinez Parala.jmëron Biden: “Priteni L.uftèn nëse vazhdoni sikur Tr.umpi….”

Presidenti i Kinës, Xi Jinping , ka paral.ajmëruar Joe Biden, se ai rre.zik0n të hapë një lutfë të re të ft0htë nëse vazhdon me politikat e paraardhësit të tij, Donald Tr.ump.

Ai i bëri thi.rrje presidentit amerikan që mos të lejojë krijimin e gr.upeve ndaj Kinës, pasi një përpj.ekje e tillë nuk do të mënjanonte vendin e tij nga rrjetet globale ekonomike dhe teknologjike, por do të nënkuptonte nisjen e një lutfe të ftohtë.