Putin Jep Përgjigje për Pallatin Luksoz / “Nuk është i imi, po përpiqeni të lani trurin Rusëve, por këtë do ta paguani shumë shtrenjtë”…

Presidenti rus Vladimir Putin ka mohuar kategorikisht të ketë në pronësi rezidencën 1 miliard paund, pamjet e së cilës i publikoi disa ditë më parë kr1tiku i tij Alexei Navalny. “Pallati luksoz” ndodhet në e Gelendzhik rajoni i Krasnodarit, pranë Detit të Zi. Ndërkohë lideri rus i është përgjigjur Nalalnyt duke thënë se ky pallat nuk i përket atij dhe as familjes së tij.

“Unë nuk e pashë këtë film thjesht sepse nuk kisha kohë të lirë, por pashë disa fragmente të zgjedhura nga këshilltarët e mi. Asnjë nga ato që përmenden në këtë video nuk më përket mua apo të afërmve të mi dhe nuk ka qenë k.urrë. K.urrë!“, tha presidenti rus gjatë takimit përmes një telekonference që kishte me studentë të universitetit.