Rusia Prodhon Avionin më të avancuar dhe Jep Lajmin: “Është më i F.ortë se avioni Amerikan”…

Rusia ka njoftuar vitin që shkoi futjen në shërbim të avionëve të saj të avancuar ant1-radar Su-57, për të cilin një pilot i dekoruar rus pretendon së fundmi se mund të “rvasë lehtësisht” modelin homolog gjuajtës an.t1-r.adar të SH.B.A, F-35 Lightning.

“Su-57 mund të rvasë lehtësisht F-35, nëse ata do të dylu.ft0nin ko.kë për kokë. F-35 nuk mund të man.ovrojë, nuk është i aftë në lutfën në ajër”, thoshte në opinionin e tij gjenerali rus Magomed Tolboyev për agjencinë TASS.