Biden dhe Putin nuk e n1sin mirë mes tyre / Ja çfarë i tha Putini…

Presidenti Ame.rikan, Joe B.iden, ka zhvilluar të martën bisedën e tij të parë telefonike me homologun Rus, duke u k0nfrontuar me Vladimir P.utinin për një mori çështjesh, nisur prej su.lm3ve masive kibe.rnetike deri te h3lmimi i figurës më të shquar opozitare të vendit.

Biseda përkon me përpj.ekjen e theksuar të Bidenit për hapje diplomatike me njërin prej kun.dërhstarëve të tij kryesorë, të cilin ai e kishte takuar më herët, por nuk kishte pasur relacione të drejtpërdrejta me të.