Bill dhe Melinda Gates Theksuan se: “Duhet të Përgat1temi për Pand.eminë e Radhës ku do të…”

Nuk është shpejt që të nisim të mendojmë se si bota duhet t’i përgjigjet pand.emisë tjetër, edhe pse një aktuale po zhvillohet. Kështu deklaruan Bill dhe Melinda Gates, në letrën e tyre vjetore.

“Është për të ardhur keq që C0vid mund të mos jetë pand.emia e fundit. Për të parand.aluar që vë.shti.rësitë e këtij viti të fundit të mos ndodhin përsëri, përgatitja për pande.minë duhet të merret po aq seriozisht sa këcrënimi nga lutfa”, shkruan Bill.