Erdogan dha Mesazhin BOTËS Perendimore / “Duhet ti themi S.t.o.p Is.lamofobisë”…..

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, i bëri thi.rrje komunitetit ndërkombëtar të ndërmarrë masa, që të mos përsëriten Holok.austi, gjen0cidet e Bosnjës, Ruandës, Kamboxhias.

Drejtoria e Komunikimeve pranë Presidencës së Turqisë, në bashkëpunim me Ministrinë e Jashtme të Turqisë, me rastin e 27 janarit, Ditës Ndërkombëtare të Përkujtimit të Holok.austit, ka filluar zbatimin e ueb-faqes “weremember.gov.tr“, për të kujtuar ivktimat e të gjithë gje.n0cideve të ndodhur në botë dhe për të rritur ndërgjegjësimin e komunitetit ndërkombëtar për “të jetuar së bashku në paqe“.