Greqia i “Tregon Dh.ëmbët” Turqisë me 4 Avi0në Sp.eciale L.uftarake “R.a.f.a.l.e”….

Nga data 2 deri në 4 shkurt Greqi dhe Franca do të zhvillojnë një stërv.itje ushtarake në bazën detare të vendit fqinj që ndodhet në Tanagra.

Mediat greke shkruajnë se pjesë e stërv.itjes do të jenë edhe 4 avionë luf.tarakë francezë “Rafale”, 18 nga të cilët Athina i bleu pak kohë më parë.

Stërv.itja ush.tarake është një mesazh që Greqia i çon Turqisë pas tens.ioneve të muajve të fundit të vitit të kaluar, por në 25 janar palët u ulën në tryezë.