Izraeli Paralajmëron SH.B.A-në / “Marrëveshja me Iranin, do të jetë G.abim i madh sepse është e…”

K.omandanti i përgjithshëm në ardhje i ush.trisë izraelite, gjeneral lejtnant Aviv Kohavi, tha të martën se f0rcat e amratosura të vendit të tij janë duke i rifreskuar planet 0peracionale ndaj Iranit dhe se çfarëdo kthimi i Sh.B.A-së në marrëveshjen bërhtamore të vitit 2015 me Iranin do të ishte g.abim.

Kjo deklaratë është shenjë e qartë për presidentin e ri am.erikan, Joe Biden, që të veprojë me kujdes në përpje.kjet diplomatike me Iranin. Komentet e tilla të një komandanti izraelit rreth poli.tikave të Sh.B.A-së janë të rralla dhe ka gjasë që ato të jenë miratuar paraprakisht nga qeveria izraelite.