LAJMI FUNDIT / Ekipet e Rojës Bregdetare Turke me veprimin e shpejtë ndaj….

Në afërsi të brigjeve të Dalaman-it të Mugla-s në det të hapur u shp.ëtuan 16 emig.rantë të parre.gullt.

Ekipet e K.omandës së Rojës Bregdetare u vunë në veprim pasi u informuan që emig.rantët e parr.egullt kërkuan ndihmë pasi mbetën të bll.okuar në det për shkak të pr.ishjes së motorit të gomones.

Ekuipazhet morën 16 emig.rantë të parr.egullt nga gomonia në bordin e një anije të Rojës Bregdetare dhe i sollën në breg.

Emig.rantët e sjellë në Portin Gocek dhe pas përfundimit të procedurave të duhura u dor.ëzuan në Drejtorinë e Rrethit për Menaxhimin e Migracionit…