Presidenti i Azerbajxhanit dha Mesazhin e Papritur / Do të ndërtojmë “Qytete dhe Fshatra të mençur për të…”

Presidenti i Azerbajxhanit, Ilham Aliyev, ka deklaruar se vendbanimet e çli.ruara së fundmi nga Ar.menia do të rindërtohen bazuar në konceptin e “qyteteve dhe fshatrave të mençur”.

Presidenti Aliyev deklaratat e tij i bëri gjatë një bisede përmes video-lidhjes me Resat Nebiyev, të cilin e emëroi si ministër të Transportit, Komunikimit dhe Teknologjisë.

Presidenti azer tha se në punën e rindërtimit, që do të fillojë së shpejti, do të përdoret teknologji moderne.