A e dini se Sa është paga e Joe Biden, si President i SH.B.A-së…

Njeriu me i paguar me 147 mijë dollarë në 2019-tën është Anthony Fauci. Ai rezulton, sipas Forbes, jo vetëm mjeku më i paguar në Qeverinë federale amerikane, por gjithashtu njeriu me pagën më të lartë nga katër milionë punonjësit e saj.

Duhet theksuar se sipas revistës së njohur, me pagën që merr imunologu amerikan kapërcen dhe presidentin. Paga e Joe Biden dhe e të gjithë presidentëve të SH.B.A-së është rreth 400 mijë dollarë në vit.

Po ashtu, Forbes ka përllogaritur po ashtu që nëse Fauci do të qëndrojë me administratën aktuale deri në vitin 2024, ai do të arkëtojë rreth 2,5 milionë dollarë. Eksperti kryesor i sëm.undjes infektive në vend u caktua së fundi nga Presidenti Joe Biden me punën e informimit të publikut për zhvillimet e fundit mbi pand.eminë e kor.on.avir.usit.